La Caixa Verda, ecologia d'anar per casa

creativa-casa-verde 1280x800Hola a tots i totes, benvinguts al bloc de La Caixa Verda, un espai de trobada per a gent interessada en el medi ambient i també una porta d'entrada per a gent que s'acosta per primera vegada al món de l'ecologisme.

Sovint moltes persones identifiquen l'ecologista com a eixa persona que es munta a un vaixell per lluitar per les balenes en un oceà remot, i estes accions són molt necessàries, però no podem oblidar que el moll de L'os de problemes com la contaminació o l'esgotament de recursos està a la nostra llar, a les llars de tots, i ací sí tenim responsabilitat i sí podem participar de la solució. Tots podem ser ecologistes.

Per eixa raó a aquest bloc descobrireu informació, consells i recomanacions sobre ecologia domèstica: des de com fer la nostra pròpia pintura fins a trucs per a la neteja quotidiana o com fer ungüents casolans. Gestos i accions menudes del dia a dia a l'àmbit domèstic i que sumades suposen un gran canvi,...

amés d'un estalvi considerable que ens vindrà d'allò més bé en estos temps. I es que des de casa nostra poden fer pel planeta molt més del que pensem, ara i sobre tot per al que deixarem als nostres fills.

El bloc pretén ser una via de comunicació en dos direccions, així que ací teniu un lloc per al debat o el plantejament de qüestions relacionades amb la temàtica que tractem. Ens comprometem a que cap pregunta quedarà sense resposta en la mesura dels nostres coneixements.

Foto: www.arredamente.com 

Top